Skupnost dijakov in študentov

Kako deluje Mojklas.si?

Mojklas.si je skupnost, namenjena dijakom in študentom. Njen namen je povezati tako sošolce kot ostale vrstnike, jim nuditi enostaven način komunikacije, organizacije študijskih obveznosti in pridobivanje znanja ter informacij.

Predmeti

Z vnosom predmetov se avtomatsko kreirajo mape za nalaganje datotek ter forum za vsak predmet. Tako imate vse informacije urejene in hitro dostopne.

Datoteke

V urejene mape po predmetih lahko naložite najrazličnejše učno gradivo, ga delite s sošolci oz. vrstniki in tako širite znanje. Dostopate lahko do gradiva sošolcev in vseh vrstnikov, ki so omogočili odprto deljenje gradiva.

Forum

Forum omogoča enostavno in pregledno komuniciranje. Ustvarite novo temo in začnite debato. Vsak klas ima del odprtega foruma, kjer lahko uporabniki stopijo v stik z ostalimi skupinami, kar omogoča enostavno in hitro pridobivanje informacij.

Obvestila

Dodajte obvestilo in sošolce obvestite o pomembni stvari. Vsak sošolec prejme obvestilo tudi na e-mail naslov.

Povezljivost

Stopite v stik z vrstniki in pospešite izmenjavo znanja. Deljenje datotek, komunikacija v odprtem forumu ter zasebna sporočila med uporabniki omogočajo dobro povezljivost in izmenjavo znanja med sošolci in vrstniki.


PRIDRUŽI SE NAM